Personvernserklæring

Hva slags informasjon samler vi på?

Vi mottar, samler og lagrer all informasjon du deler med oss på vår nettside eller gjennom en annen kanal. I tillegg samler vi IP-adressen brukt til å koble din enhet til internett; innlogging; e-post-adresse, data- og tilkoblings-informasjon, og betalingshistorikk. Vi kan bruke programvareverktøy for å måle og samle øktinformasjon, inkludert svartid på sider, besøkstid på bestemte sider, informasjon om sideinteraksjon og metoder som brukes til å ta deg bort fra siden. Vi samler også personlig identifiserbar informasjon (inkludert navn, e-post, kommunikasjon); betalingsdetaljer (inkludert kredittinformasjon), kommentarer, tilbakemeldinger, produktanmeldelser, anbefalninger og personlig profil.

Hvordan samler vi inn informasjon?

Når du gjennomfører en transaksjon på nettstedet vårt, som en del av prosessen, samler vi inn personlig informasjon du gir oss, for eksempel navn, adresse og e-postadresse. Din personlige informasjon vil bare bli brukt av de spesifikke grunnene som er angitt ovenfor og nedenunder.

Hvorfor samler vi på denne informasjonen?

Vi samler inn slik ikke-personlig og personlig informasjon for følgende formål:

  1. Å kunne tilby og betjene våre tjenester;
  2. For å gi våre brukere løpende kundesupport og teknisk støtte;
  3. For å kunne kontakte våre besøkende og brukere med generelle eller personaliserte tjeneste- messige varsler og salgsfremmende meldinger;
  4. For å lage aggregerte statiske data og annen samlet og/eller utledet ikke-personlig informasjon, som vi eller våre foretningspartnere kan bruke til å levere og forbedre våre respektive tjenester;
  5. For å overholde gjeldende lover og regler.
Hvordan lagrer, bruker og deler vi personlig informasjon om våre kunder?

Vårt firma bruker plattformen Wix.com som vert. Wix.com gir oss den elektroniske plattformen som lar oss selge våre produkter og tjenester til deg. Dataene dine kan bli lagret gjennom Wix.coms datalagring, databaser og de generelle Wix.com-applikasjonene. De lagrer dataene dine på sikre servere bak en brannmur. Alle gatewayer for direkte betaling som tilbys av Wix.com og brukes av vårt firma overholder standardene som er satt av PCI-DSS som administeres av PCI Security Standards Council, som er en felles innsats av merker som Visa, Mastercard, American Express og Discover. PCI-DSS-krav bidrar til å sikre sikker håndtering av kredittkortinformasjon for vår butikk og dens tjenesteleverandører.

Hvordan kommuniserer vi med våre kunder?

Vi kan kontakte deg for å varsle deg om kontoen din, for å feilsøke problemer med kontoen din, for å løse en tvist, for å samle inn gebyrer eller skyldige penger, for å avstemme dine meninger gjennom undersøkelser eller spørreskjemaer, for å sende oppdateringer om selskapet vårt, eller etter behov å kontakte deg for å håndheve brukeravtalen, gjeldende nasjonale lover og enhver avtale vi måtte ha med deg. For disse formål kan vi kontakte deg via e-post, telefon, tekstmeldinger og post.

Hvordan bruker vi cookies og andre tracking systemer?

Vår nettside sporer personlig informasjon gjennom bruk av informasjonskaplser. Vi bruker sporingsverktøyet Google Analytics for å få informasjon om vår kundemasse, slik at vi kan forbedre vårt innhold og tilpasse det til den aktuelle målgruppen.

Hvordan kan våre kunder trekke tilbake samtykke?

Hvis du ikke ønsker at vi skal fortsette å behandle din data lenger, vær vennlig og ta kontakt på laererriket@gmail.com eller benytt deg av vårt kontakt-skjema.

Oppdateringer

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernpolicyen når som helst, så vennligst gå gjennom den fra tid til annen. Endringer og avklaringer vil tre i kraft umiddelbart etter at de er lagt ut på nettstedet. Hvis vi gjør vesentlige endringer i denne policyen, vil vi varsle deg her at den er oppdatert, slik at du er klar over hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den, og under hvilke omstendigheter, hvis noen, vi bruker og / eller avslører den.

Sist oppdatert: 10.08.2022

Spørsmål og kontaktinformasjon

Hvis du vil: få tilgang til, korrigere, endre eller slette personlig informasjon vi har om deg, må du gjerne kontakte oss på laererriket@gmail.com eller ta kontakt gjennom vårt kontaktskjema.