FAQ

Hva er Lærerriket?

Lærerriket er en nettbutikk med bruksmateriale til lærere og andre interesserte. Klikk her for å lese mer om meg og Lærerriket.

Hvilke betalingsmåter tilbyr dere?

I samarbeid med Stripe har vi muligheten til å tilby følgende betalingsmetoder: Visa, MasterCard, Amex, ChinaUnionPay, Jcb, Diners, CartesBancairs Discover, Visa Electron og Maestro. Vi tilbyr også betaling med PayPal.

Hva slags produkter selger dere?

Vi selger for øyeblikket kun digitale produkter. Produktene er utskriftsmateriale til lærere på 1.-7. trinn eller andre interesserte. Hovedsakelig går det i oppgavehefter, spill, klasseromsdekorasjon, og diverse.

Når får jeg produktene jeg kjøper?

Produktene blir sendt rett til din e-post for direkte nedlastning. Det er også mulig å laste ned produktene gjennom «min side» på Lærerriket.no.

Er det mulig å få lisens på produktene?

For øyeblikket er det ikke mulig å opprette noen lisens på produktene, men dette er noe vi jobber for å utvikle i fremtiden. Abonner gjerne på vårt nyhetsbrev i nettsidens footer for å være den første til å motta oppdateringer i forbindelse med denne prosessen, så vel som andre gode tilbud og nyheter.

Dere har ikke det jeg trenger, hva gjør jeg?

Send oss en melding via kontaktskjemaet eller på e-post og fortell oss hva du mangler, så hjelper vi gjerne til så godt vi kan 🙂