Lærerriket

Generell informasjon

Lærerriket er en nettbutikk med bruksmateriale til lærere og andre interesserte. Klikk her for å lese mer om meg og Lærerriket.

I samarbeid med Stripe har vi muligheten til å tilby følgende betalingsmetoder: Visa, MasterCard, Amex, ChinaUnionPay, Jcb, Diners, CartesBancairs Discover, Visa Electron og Maestro. Vi tilbyr også betaling med PayPal.

Produkter og tjenester

Vi selger for øyeblikket kun digitale produkter. Produktene er utskriftsmateriale til lærere på 1.-7. trinn eller andre interesserte. Hovedsakelig går det i oppgavehefter, spill, klasseromsdekorasjon, og diverse.

Produktene blir sendt rett til din e-post for direkte nedlastning. Det er også mulig å laste ned produktene gjennom «min side» på Lærerriket.no.

For øyeblikket er det ikke mulig å opprette noen lisens på produktene, men dette er noe vi jobber for å utvikle i fremtiden. Abonner gjerne på vårt nyhetsbrev i nettsidens footer for å være den første til å motta oppdateringer i forbindelse med denne prosessen, så vel som andre gode tilbud og nyheter.

Send oss en melding via kontaktskjemaet eller på e-post og fortell oss hva du mangler, så hjelper vi gjerne til så godt vi kan 🙂

Handlekurv close